• Home
  • /
  • Privacy en disclaimer

Privacy en disclaimer

Deze website, www.thegreenbackpack.nl, is eigendom van Leoni Padding. In dit artikel leg ik meer uit over de manier waarop ik werkt en dus deze blog tot stand is gekomen. Ook vertel ik meer met welke privacy er rekening wordt gehouden. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan mag er een mailtje gestuurd worden naar: leoni.padding @ gmail.com en dan kan ik je hier meer over uitleggen.

De Privacy

Sinds er een nieuwe privacywet is gekomen, moeten blogs ook meer opletten op hoe ze deze privacy waarborgen. Het is nogal een belangrijk thema en dus wil ik graag laten weten hoe dit in zijn werk gaat op deze website en wat er dus met je gegevens gaat gebeuren als je deze site bezoekt. Bij deze wil ik aangeven dat ik (Leoni Padding, The Green Backpack) nooit, maar dan ook nooit gegevens doorverkopen. Het internet werkt helaas met gegevens achterlaten en dat kan ik niet veranderen, maar verder zal niemand deze te zien krijgen. Ook wordt er verder niks met deze gegevens gedaan. Het kan misschien eng klinken, gegevens achterlaten. Dit gebeurd alleen bij iedere website die bezocht wordt. Maar om het wat duidelijk te maken vertel ik hieronder wat er precies gebeurd.

Cookies

Om te beginnen een woord die iedereen wel kent. De gegevens die je op internet achterlaat worden opgeslagen in cookies. Vandaar dat je ook regelmatig een melding krijgt of je deze accepteert. Cookies worden alleen gebruikt om te zien hoe websites bekeken worden door het publiek en welke aanpassingen er eventueel gedaan kunnen worden om het gebruiksgemak te vergroten. Deze informatie wordt bijgehouden door Google Analytics. Hierop kan je zien hoeveel bezoekers je website hebben bekeken en hoeveel pagina’s. Dit is een algemeen getal en wordt niet specifiek per lezer genoemd.

Reageren op een artikel

Alle artikelen op deze site schrijf ik voornamelijk om mensen te informeren over bepaalde manier om duurzamer en ecologischer te reizen. Ik hoop dat ik hiermee andere mensen kan inspireren en kan laten nadenken. Om te helpen zou ik het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Hier kan ik heel veel mee namelijk qua tips om nog beter te worden. Als je een reactie wil plaatsen dan moet je je naam en e-mailadres invullen. Dit kan helaas niet veranderd worden. Daarnaast wordt ook je IP adres meegestuurd, maar dat is niet zichtbaar voor andere lezers. Deze informatie zal nooit doorverkocht worden! Mocht je een reactie hebben geplaatst en die graag verwijderen, dan vraag ik je een mail te sturen naar leoni.padding @ gmail.com. Ik zal de reactie dan handmatig voor je verwijderen.

Links

Er kunnen op deze site links naar andere websites te vinden zijn. Deze websites zijn niet in mijn beheer en daarom ben ik ook niet aansprakelijk voor de juistheid van deze sites. Ook ben ik niet aansprakelijk voor hun provacybeleid. Mocht je dingen tegenkomen waarvan je denkt: hmmmm.. Suur mij dan even een berichtje.

Social Media

Deze tijd is social media een belangrijk onderdeel. Ook op deze site vindt je de mogelijkheid om een artikel te delen op je eigen social media kanalen. Ik zou het heel gaaf vinden als je deze moeite voor mij neemt en ervoor wil zorgen dat mijn artikelen door meer mensen worden gelezen. Bij social media geldt dat ik soms kan zien wie iets deelt (hangt van je eigen privacy instellingen af). Hierbij geldt ook weer dat ik deze gegevens nergens voor gebruik en zeer zeker niet zal doorverkopen.

Disclaimer

Alle artikelen die je op deze site vindt zijn door mijzelf geschreven. De meeste foto’s zijn ook door mijzelf gemaakt. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Daardoor kan het voorkomen dat er foto’s van Pixabay worden gebruikt. Dit zijn rechtenvrije foto’s dus mogen gebruikt worden. Verder mag niets van deze site gebruiken worden zonder mijn toestemming. Heb je interesse om iets van mij te gebruiken? Stuur dan een mail voor de mogelijkheden naar leoni.padding @ gmail.com dan kunnen we verder kijken.

Thegreenbackpack probeert ervoor te zorgen dat alle informatie op deze site up-to-date. Helaas is dit niet altijd mogelijk, maar aangezien dit een hobby is kan het voorkomen dat er onjuiste informatie wordt vermeld. Thegreenbackpack is niet aansprakelijk voor deze foutieve informatie. Mocht je iets tegenkomen dat onjuist is, dan hoop ik dat je een berichtje stuurt. Dat zou ik erg waarderen!

Af en toe wordt er op deze site gebruik gemaakt van affiliatie links. Als je via één van deze links iets koopt dan ontvang ik daar een kleine vergoeding voor. Als lezer merk je daar verder helemaal niks van en het kost je ook niks extra. Klik je op één van de links, dan ben ik je erg dankbaar. Dit zorgt ervoor dat ik weer iets meer kan investeren in deze blog.

Ik wil graag transparant zijn, dus als er sprake is van een samenwerking, zal ik dit altijd vermelden. Mijn doel is namelijk om voornamelijk te informeren. Ik zal dus ook geen producten gaan aanbieden waar ik zelf niet achter staan. Ook heb ik de producten zelf getest.